Auto huren op Zürich Airport // autohuur online vergelijken

Een auto huren op Zürich Airport is erg eenvoudig. Er zijn maar liefst 9 (!!) bekende autoverhuurbedrijven actief op het vliegveld, waardoor de prijzen in ieder geval onder druk zijn komen te staan. Het zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar Thrifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National en Sixt. De zogenaamde car hire centre is gelegen in Airport Center, op de eerste verdieping. De openingstijden van het centrum zijn 06:00 – 23:30.

Huurauto terugbrengen
Wil je je huurauto terugbrengen, volg dan de ‘Rental Car Return, P3’ borden als je het vliegveld oprijdt. Mocht je je auto vol moeten terugbrengen, dan is er een tankstation vlakbij, op het luchthaventerrein.

Auto huren op Zürich Airport

Als je een auto wilt huren op Zürich Airport, kun je het beste alles van tevoren regelen. Als je kiest voor een huurauto bij EasyTerra dan ben je all-inclusive verzekerd (met worry-free) van een zorgeloze vakantie. Een auto huren in Zürich voor een heldere all-in prijs regel je via EasyTerra. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.