Auto huren op Zürich Airport // autohuur online vergelijken

Een auto huren op Zürich Airport is erg eenvoudig. Er zijn maar liefst 9 (!!) bekende autoverhuurbedrijven actief op het vliegveld, waardoor de prijzen in ieder geval onder druk zijn komen te staan. Het zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar Thrifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National en Sixt. De zogenaamde car hire centre is gelegen in Airport Center, op de eerste verdieping. De openingstijden van het centrum zijn 06:00 – 23:30.

Huurauto terugbrengen
Wil je je huurauto terugbrengen, volg dan de ‘Rental Car Return, P3’ borden als je het vliegveld oprijdt. Mocht je je auto vol moeten terugbrengen, dan is er een tankstation vlakbij, op het luchthaventerrein.

Auto huren op Zürich Airport

Als je een auto wilt huren op Zürich Airport, kun je het beste alles van tevoren regelen. Het is tijdrovend om alle autoverhuurbedrijven op te bellen of om alle formulieren in te vullen en zo de goedkoopste huurauto te vinden. Dit kun je het beste doen op de manier waarop we vliegtickets en hotels al jaren boeken: via een online vergelijker! Via Sunny Cars autohuur kun je alles online bestellen inclusief de benodigde verzekeringen. Haal de auto ter plaatse alleen nog maar op! Let wel zelf even op de leeftijd, jonge bestuurders betalen in sommige gevallen een extra toeslag.